Trainingsacteurs

Onze poule bestaat uit (trainings)acteurs vanaf 12 jaar oud. De jongeren zijn in staat om kinderen vanaf 6 jaar geloofwaardig te spelen.

1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
6
22

Onze gekwalificeerde trainingsacteurs zijn ervaren binnen verschillende trainingsstijlen en interactieve theaterwerkvormen.
Ze hebben kennis van diverse gespreksmodellen en communicatie-theorieën. Wij geloven in de kracht van leren door te doen. Wij ondersteunen trainers daarbij met onze diverse pool van ruim 150 gekwalificeerde trainingsacteurs. We selecteren en begeleiden onze acteurs zorgvuldig. Zo zijn al onze trainingsacteurs opgeleid in het werken met verschillende communicatiemodellen, waardoor ze hun feedback in de training direct kunnen laten aansluiten op de behandelde theorie. Deelnemers hebben dus meteen concrete tools in handen om mee aan de slag te gaan. Onze trainingsacteurs zorgen bovendien altijd voor een veilige sfeer, denken met je mee en staan open voor feedback. Wij breiden onze pool van acteurs continu uit en zorgen voor een divers bestand.

Waarvoor zet je onze trainingsacteurs in?
Slechtnieuwsgesprekken, oudergesprekken, cliëntgesprekken: in theorie weten deelnemers vaak welk gedrag ze zouden kunnen inzetten in een lastige werksituatie, maar de praktijk blijkt vaak weerbarstiger. Trainingsacteurs zijn daarvoor een perfecte werkvorm: deelnemers leren door het zelf te doen en te ervaren in een veilige omgeving.

Wat is het voordeel van werken met onze trainingsacteurs?
Onze trainingsacteurs zijn opgeleid en getraind in realistisch spel en het geven van gerichte feedback en tips. Zij brengen de praktijk naar de trainingslocatie. Deelnemers leren bijvoorbeeld om meer uit gesprekken te halen, hun eigen gespreksvaardigheden onder de loep te nemen en te verbeteren én ze krijgen meer inzicht in signalen van gesprekspartners.

Hoe werkt het?
Wij leveren altijd maatwerk op basis van de ontwikkelvraag van jouw team of organisatie. Wij denken graag met je mee en leveren passende acteurs en werkvormen, altijd in overleg en toegespitst op jouw wensen.

Omdat Bureau pAct gelooft in ervaringsgericht leren, hebben wij een diverse poule samengesteld van trainingsacteurs van verschillende leeftijden.

Al onze trainingsacteurs zijn opgeleid in het werken met verschillende communicatiemodellen, waardoor ze de feedback kunnen laten aansluiten op de behandelde theorie. Hierdoor heb je als deelnemer concrete tools in handen om na de training direct mee aan de slag te gaan.

In theorie weten deelnemers vaak welk gedrag ze zouden kunnen inzetten, maar de praktijk blijkt vaak lastig. Daarvoor zijn rollenspelen met kind en jongeren (trainings)acteurs een perfecte werkvorm gebleken.

De kinderen en jongeren- (trainings)acteurs zijn door ons opgeleid en getraind in realistisch spel en het geven van gerichte feedback en tips. Hiermee brengen wij de praktijk naar de trainingslocatie.

 

13
12
11
9
10
7
8
6
4
5
2
3
1
27
28
29
30
36
26
37
35
31
32
34

Door onze kind- en jongeren (trainings)acteurs krijg je een kijkje in de belevingswereld van een kind/jongere binnen een bepaalde setting. Je leert de leefwereld van kinderen en jongeren beter kennen en begrijpen. Als professional zet je hierna gedrag bewuster in en sluit jij beter aan bij de doelgroep.

Wij laten de kind en jongeren-(trainings)acteurs in onze trainingen transformeren tot bijvoorbeeld een lastige puber, een jongere met psychische problemen, een minderjarige vluchteling of een kind in een vechtscheiding.

Onze kind- en jongeren (trainings)acteurs worden door Bureau pAct zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en begeleid. Op de trainingslocatie is altijd een proces- en spelbegeleider van Bureau pAct aanwezig voor het aansturen van het proces en het eventueel bijschaven van het spel en de feedback.

Wil je weten hoe wij jou het beste kunnen helpen?

Neem contact met ons op