Over ons

De kern van Bureau pAct bestaat uit Annette de Ruiter en Lotte Kanters.  

Zij zijn specialist in het creëren van leerervaringen waarbij creativiteit, beleving en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.  

Trainingsacteurs

Onze poule bestaat uit (trainings)acteurs vanaf 12 jaar oud. De jongeren zijn in staat om kinderen vanaf 6 jaar geloofwaardig te spelen.

Omdat Bureau pAct gelooft in ervaringsgericht leren, hebben wij een diverse poule samengesteld van trainingsacteurs van verschillende leeftijden.

Al onze trainingsacteurs zijn opgeleid in het werken met verschillende communicatiemodellen, waardoor ze de feedback kunnen laten aansluiten op de behandelde theorie. Hierdoor heb je als deelnemer concrete tools in handen om na de training direct mee aan de slag te gaan.

In theorie weten deelnemers vaak welk gedrag ze zouden kunnen inzetten, maar de praktijk blijkt vaak lastig. Daarvoor zijn rollenspelen met kind en jongeren (trainings)acteurs een perfecte werkvorm gebleken.

De kinderen en jongeren(trainings)acteurs zijn door ons opgeleid en getraind in realistisch spel en het geven van gerichte feedback en tips. Hiermee brengen wij de praktijk naar de trainingslocatie.

Door onze kind- en jongeren (trainings)acteurs krijg je een kijkje in de belevingswereld van een kind/jongere binnen een bepaalde setting. Je leert de leefwereld van kinderen en jongeren beter kennen en begrijpen. Als professional zet je hierna gedrag bewuster in en sluit jij beter aan bij de doelgroep.

Wij laten de kind en jongeren(trainings)acteurs in onze trainingen transformeren tot bijvoorbeeld een lastige puber, een jongere met psychische problemen, een minderjarige vluchteling of een kind in een vechtscheiding.

Onze kind- en jongeren (trainings)acteurs worden door Bureau pAct zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en begeleid. Op de trainingslocatie is altijd een proces- en spelbegeleider van Bureau pAct aanwezig voor het aansturen van het proces en het eventueel bijschaven van het spel en de feedback.

Ontmoet onze acteurs

Poule van professionele trainers

Bureau pAct heeft een grote vaste poule van professionele trainers.

Onze trainers worden geselecteerd op hun vakkundige manier van trainen en hun dynamische werkwijze.

Geïnteresseerd naar hoe wij jou het beste kunnen helpen?

Neem gerust contact op